当前位置:初中试题 > 英语试题 > 人生百味类 > Sharon has been a serious runner for six years. She has completed three marathon...
题目
题型:不详难度:来源:
Sharon has been a serious runner for six years. She has completed three marathons and several shorter races. Each week she runs about 20 miles.
Her favorite shoes? A $25 pair of Champion shoes she bought at Target. “I like running in simple shoes,” she said, “The more you pay, the more trouble you get.” She is right. Money often buys higher-quality goods, but not when it comes to running shoes.
Over the last forty years, running has been popular as a leisure (闲暇的) sport. In 2009, 476,000 runners took part in a marathon. In 1976, the number was just 25,000. Sales of running shoes reached a record $ 2.36 billion in 2009, 60 percent more than ten years earlier.
But some of those dollars may not have been well spent. In 2007, Scottish researchers tested running shoes at three price levels, ranging from $80 to $150, and found that low-cost and mid-cost shoes within the same brand protected runners’ feet just as well as high-cost ones, sometimes even better.
“The common idea is that if you pay more, you will get better shoes,” said Abboud, director of the Institute of Motion Analysis and Research at the University of Dundee in Scotland, “Our research did not show that.” Professor Abboud and his colleagues have just completed a similar study, as not yet published, with nearly the same results.
If you want to run well and run safely, consider fit first and price last. “You want a shoe that helps you keep a balanced position,” said Mark Montgomery, manager of the JackRabbit Sports store in Union Square in New York, “A more expensive shoe is not always the solution.”
“The less you think about a shoe, the better,” said Ms Bakoul, a marathoner.
小题1:According to Sharon, ________.
A.expensive shoes will give you more trouble
B.higher-quality shoes will protect your feet better
C.taking part in marathons is very important for runners
D.running about 20 miles a week is the best for your health
小题2:From the passage the reason why much money is not well spent is that ________.
A.it was spent on running
B.it was spent on high- cost shoes
C.running needs the cheapest shoes
D.money often buys higher-quality goods
小题3:From the passage we can infer __________.
A.running as a leisure sport will be no longer popular
B.Professor Abboud thinks the common idea is right
C.Ms Bakoul is against the research results
D.Mark Montgomery agrees with Sharon
小题4:What’s the best title for the passage?
A.The More, the BetterB.Run Well and Run Safely
C.The Less, the BetterD.Fit First and Price Last

答案

小题1:A
小题2:B
小题3:D
小题4:D
解析

小题1:细节理解题。根据“The more you pay, the more trouble you get.” 描述,可知选A。
小题2:细节理解题。根据文中所说“有些钱没有花费好。经研究发现同一个品牌的中、低档跑鞋的效果和高档的一样好,甚至更好”可知花费在高档鞋上的钱没有话费好,故选B。
小题3:细节理解题。根据倒数第二段文中Mark Montgomery说的“你想要帮你保持平衡的鞋,贵一点的鞋并不能总是解决问题。”和第二段中Sharon “你花的越多,你得到的麻烦越多”,都说明跑鞋不是越贵越好。故选D。
小题4:主旨大意题。根据全文提到“合适些才是最好的鞋”和文中“If you want to run well and run safely, consider fit first and price last.”可知选D。
核心考点
试题【Sharon has been a serious runner for six years. She has completed three marathon】;主要考察你对人生百味类等知识点的理解。[详细]
举一反三
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。
Many people think self-confidence is the key to a happy, successful life. But where does self-confidence come from?    小题1:   .
I’m Lucy. Self-confidence means that I can do something well. It’s even better if someone else tells you that you’re good at something, too. When people listen to me and pay attention to my ideas, I know they like me. When people don’t listen, I sometimes feel sad.  小题2:   .
I’m Jeff. Respect from my family and friends makes me feel the best. I don’t care if I’m the best football player, or I don’t get the highest grade on a test, or don’t succeed at everything I do.    小题3:   . If someone says something unkind about you, you don’t mind that much because you know they’re wrong—that means you have self-confidence.
I’m Sue. I really feel good when my mum gives me a hug and says,“Have a nice day!”before I leave the house. Also, one day in a store I asked a salesman where to find something, and to my surprise, he said,“You have a beautiful smile.” For the rest of the day I was happy. These kinds of things have to come naturally and from the heart, but they make a big difference in the way a person feels.
   小题4:  . Believe that no matter who you are, you can build your own self-confidence.
A. I hope someone will care about me
B. You should remember“You can do it if you think you can.”
C. Here’s what some students have to say about it
D. I only care that I have tried my best and people respect me for it
E. Listening shows they care about me  

题型:不详难度:| 查看答案
I didn’t cry when I learned I was the parent of a disabled child. I just sat still and didn’t say anything.
When Jenny was old enough, I sent her to a kindergarten. On the first morning, Jenny spent hours playing by herself. It seemed that she felt very ______.
However, to my joy, Jenny’s classmates always ______ her, “You got all your spelling words right today!” In fact, her spelling list was the easiest. Later, she faced a very painful ______—— at the end of the term, there was a game which had something to do with physical education. But Jenny was behind in it.
My husband and I were anxious about the day. I wanted to let my child stay home! But my heart wouldn’t let me off that easily. So I ______a pale, unwilling Jenny onto the school bus.
At the kindergarten, I was quite worried because of her slow action, Jenny would probably ______up her team. The game went well until it was time for the sack(麻袋)race. Surely Jenny would find it ______ . Now each child had to climb into a sack, jump to the finishing line, return and climb out of the sack. I noticed Jenny standing near the end of her line of players.
But as it was her turn to join, a change took place in her ______. The tallest boy behind Jenny placed his hands on her waist(腰). Two other boys ______in front of her. The moment the player before Jenny stepped out from the sack, the two boys _____the sack suddenly and kept it open while the tall boy ______ Jenny and put her into it. A girl nearby took her hand and supported her ______ Jenny got her balance(平衡). Then she jumped forward, smiling and proud. In the cheers of the teachers, schoolmates and parents, I silently thanked the warm, understanding people in life who made it ______ for my disabled daughter to be like her fellow human beings. Then I finally cried.
小题1:
A.excitedB.lonely C.happyD.weak
小题2:
A.greetedB.respected C.encouragedD.appreciated
小题3:
A.problemB.choiceC.resultD.exam
小题4:
A.threwB.pushed C.knockedD.fixed
小题5:
A.holdB.buildC.keepD.take
小题6:
A.stupidB.simple C.relaxingD.difficult
小题7:
A.schoolB.family C.teamD.heart
小题8:
A.ranB.layC.walkedD.stood
小题9:
A.picked upB.gave upC.looked upD.made up
小题10:
A.shookB.hidC.liftedD.helped
小题11:
A.whenB.until C.afterD.unless
小题12:
A.popularB.special C.necessaryD.possible

题型:不详难度:| 查看答案
It was a cold winter afternoon before Christmas. My parents and I sat on the bench in Washington, D.C.’Union Station, waiting for the train. Inside the waiting hall were many people.
A boy sat nearby. His worn jacket, pale face, dirty hands all seemed to tell me that he was homeless.
“He must be cold and hungry. Maybe I should help him,” I said to myself.
Just at that moment, a well-dressed young couple walked towards him.
“Excuse me,” the man bent down. “My wife and I bought two meal boxes but one was enough for us. We hate to waste good food. Can you help us out and put this to use?” he handed the boy a meal box.
The boy thanked them and opened the box with joy and care. Suddenly he stopped. In the direction to which he looked, I saw an old man in rags-in a worn sweater, worn trousers and open shoes, entering the hall.
Putting the meal box aside, the boy stood and helped the old to his seat. He took off his jacket and covered it on the old man’s shoulders, saying, “A gentleman brought me this warm meal but I just finished eating. I hate to waste good food. Can you help me out?” He placed the still-warm meal box in the old man’s hands without waiting for an answer.
“Sure, son, but if only you share that sandwich with me. It’s too much for a man at my age. ”
We were all touched. Dad went away and soon returned with cups of hot chocolate and a big pizza. Mum and dad went up to those rags, “Excuse me…”
I rushed into a KFC and took out my pocket money. It was so cold that afternoon but I felt much warmer than I had ever thought possible.
小题1:Who gave the boy a meal box?
A.The young woman.B.The old man.
C.The young man.D.Mum and Dad.
小题2:Why didn’t the boy have the meal?
A.He was not hungry.
B.He wanted to help the old man.
C.He didn’t like the food.
D.He saw a sandwich in the meal box.
小题3:What did the writer most probably do at the end of the story?
A. He bought some food for the homeless.
B. He told his story to the people in the KFC.
C. He gave his pocket money to the homeless.
D. He asked the other passengers to help the homeless.
题型:不详难度:| 查看答案
On the suburb (郊区) of a town in England. there lived an old man in a nice house with a large garden. 小题1:______ He watered and fertilized (施肥) them.
One day a young man went by the garden. He looked at the beautiful flowers, imaging how happy he could be if he lived in such a beautiful place. 小题2:    He was very surprised about this and asked, “You can’t see these flowers, why do you take notice of them every day?”
The old man smiled and said, “I can tell you four reasons. First, I was a gardener since I was young, and I really like this job. Second, 小题3:__________. Third, I can smell the sweetness of them. As for the last one ,that’s you .”
“Me? But you don’t know me,” said the young man.
“Yeah, it’s true that I don’t know you. But I know that flowers are angels(天使)that everyone knows.
小题4: _____ 
The blind man’s work opened our eyes and pleased our hearts, which also made his life happier. It was just like Beethoven. 小题5:       Beethoven himself couldn"t hear his wonderful music, but his music has encouraged millions of people to face their difficulties bravely. Isn"t it one kind of happiness?
把A~E五个句子填入文中空缺处,使短文内容完整、正确。
题型:不详难度:| 查看答案
A teenage girl couldn’ t stand her family rules , so she left home.
She wanted to be a star and became famous. But she had a little education and      years later, she had to ask for food on the street for a living. Now her father has died. Her mother is an old woman. But she is still       her daughter. She has been to every corner of the city. Everywhere she goes, she       a big photo of her daughter on the wall. At the lower part of the photo she writes,“I still love you… Come back home! ”
One day, the daughter saw one of the photos. She was so surprised that she couldn’t believe her       .“Is that me?” She moved       and read the words,“I still love you…” She cried. She couldn’t wait        back home. When she got home, it was early morning. She pushed the door. The door opened itself. She rushed to the bedroom at once. Her mother was sleeping there. She        her mother up,“It’s me! Your daughter is back home!” The mother and daughter looked at each other with excitement, full of happy tears. The daughter asked, “         is the door unlocked? A thief could get in.” The mother answered softly,“The door has never locked      you left. We miss you all the time. We believe that you’ll come back some day.”
As everyone knows, parents love their children forever. Children should also understand their parents and share their happiness, sadness, even everything with their parents.      _ this way, both parents and children can be happy.
小题1:
A.a littleB.a fewC.muchD.more
小题2:
A.looking forB.looking afterC.looking atD.looking up
小题3:
A.sets onB.puts upC.cuts upD.makes up
小题4:
A.eyesB.earsC.noseD.head
小题5:
A.fartherB.furtherC.closerD.away .
小题6:
A.goingB.goC.to goneD.to go
小题7:
A.wakeB.wakesC.wokeD.waking
小题8:
A.whatB.whoC.whenD.why
小题9:
A.sinceB.forC.beforeD.unless
小题10:
A.WithB.InC.ByD.On

题型:不详难度:| 查看答案
版权所有 CopyRight © 2012-2019 超级试练试题库 All Rights Reserved.