当前位置:初中试题 > 英语试题 > 教育文化类 > Every school has notice boards. Let"s see what is on the notice board of an Amer...
题目
题型:不详难度:来源:
Every school has notice boards. Let"s see what is on the notice board of an American school.

小题1: 46. From       , parents can get information on the parents meeting.
A.School PolicyB.Report Card
C.After-school ProgramD.Class Announcement
小题2: Report Card shows parents        .  
A.certain school rulesB.after-school activities
C.plans for classes and testsD.children"s school life and work.
小题3: Suppose Tony doesn"t do well at school but makes progress, he will get      on the
Report Card.
A.1B.2C.3D.4
小题4:Students do their homework and read books           
A.from 3:30 to 4:30B.from 3:30 to 6:00
C.from 4:30 to 6:00D.from 6:00 to 7:00
小题5:According to School Policy visitors have to ________ when entering the school .
A.hand in a noteB.call at 524-9752
C.check in at the officeD.telephone the school

答案

小题1:C
小题2:D
小题3:D
小题4:B
小题5:A
解析

试题分析:每一个学校都有信息栏。这是一个美国学校的信息栏。分为四个方面:学校的政策,公布相关的学校制度与要求;评价卡,在评价卡中家长可以明确了解孩子在学校的表现情况;班级通知,介绍了班级活动的情况;课后活动,公布了活动的时间与地点。
小题1:细节理解题。问题:依据学校的政策,当参观者们进入学校时,他们不得不做什么?根据第一栏信息的内容,分析原文:Parents and visitors need to check in at the office when entering the school.句意:家长和参观者进入学校的时候,他们要在办公室接受检查。因此选择第三项。故选C
小题2:细节理解题。问题:家长通过什么能得到家长会的通知?分析:图表信息中的第三栏,为班级的通知,在信息中体现有家长会的时间与地点。因此选择班级通知。故选 D
小题3:细节理解题。问题:评价卡能告诉父母们什么?分析:图表中第二栏信息:Report card about your school life and work will be given to your parents. 句意:评价卡告诉你的父母你在学校的学习和生活情况。符合第四项的描述。故选D
小题4:细节理解题。问题:假设托尼在学校没有做得很好,但是有进步,在他的评价卡上将会得几分?联系图表中第二栏的评分标准,第三点没有取得很好的成绩,但是取得了进步,得2分。故选B
小题5:细节理解题。问题:学生们做作业和读书的时间为什么时候?分析:在信息表中第四栏中,明确展示3:30---4:30 Homework &Reading.因此体现出时间为从三点半到四点半。故选A
核心考点
试题【Every school has notice boards. Let"s see what is on the notice board of an Amer】;主要考察你对教育文化类等知识点的理解。[详细]
举一反三
Choose the best topic from A to F.
小题1:A breakfast is very important Because you have not eaten anything for the              Whole night. Your body needs food for morning study.
小题2:Some students go to school without breakfast. They eat instant noodles             when they are hungry. It is bad for their bodies and health. In fact,a good breakfast should be rice or bread, an egg, milk fruit and vegetables.
小题3:Nowadays,we can find ads everywhere,You can find them on TV, on many            Posters ,when you listen to the radio ,you can hear some ads. Even on Internet you also can find them in the web pages .
小题4:Some things can carry messages. For example, a sign at the bus stop can help You to know which bus to take. Signs on the door tell you where to go in Or out.                   Have you ever noticed that there are a lot of signs around you and that you receive messages form them all the time?
小题5:Many people can use computers, but few of them know how to look after them. Remember the following :keep your computer, in a cool, dry room,         don’t put water or food near your computer, keep your screen clean and not too bright.
A. Signs and Messages
B. The Importance of Breakfast
C. Morning Study
D. You can Find Ads Everywhere
E. What Should Eat for Breakfast
F. Use the Computer in Right Ways

题型:不详难度:| 查看答案
下面是五个学生的暑假计划和七个暑期活动。请将计划和对应的活动进行匹配。
小题1: Helen, an outgoing college student, plans to learn a new and different skill. She thinks having more skills is good for her future development.
小题2: John is always helping others. He is glad to volunteer more for more people.
小题3: Alex is not good at communicating with other people. His parents expect him to have some improvement.
小题4: Jenny is an outgoing girl and she likes making new friends. She is also interested in English and hopes to improve her English.
小题5:Sally wants to travel on very little money. And she would like to learn about a place from the local (本地的) people.
A.We are going to have an English summer camp this year. Here you can not only make friends but also practice your English. Do you like it? Our phone number is 995-3564.
B.Are you interested in painting? Can you paint well? We are going to have a live painting competition next week. Just call 355-7892 for further information.
C.Here’s a program called“Meet a New Family”.It aims to develop children’s independence and improve their communication skills by having two families exchange (交换) their children for a few weeks. Is it exciting? Call us at 464-3464.
D.Do you still have no idea what to do to have a meaningful summer vacation? Then come and join us! We are going to teach the left-behind children (留守儿童) in a village as volunteers. Tel: 463-6757.
E. We are planning a working vacation on a farm in Hunan for two weeks. You can pay for your rooms, food and trips by doing some farm work with  the  local  farmers.  You  only  need  to  pay  for  the  bus  tickets.    Tel: 788-2468.
F. Do you like outdoor activities? We are looking for three more people to go to Fenghuang Mountain by bike this summer. Want to join us? Call us at 223-5765.
G. Do you want to learn something new this summer? Fengshun Driving School offers college students a chance to learn to drive at a low price.  All our teachers have rich experience and they are also friendly. Tel: 353-5467.
题型:不详难度:| 查看答案
下列短文的划线部分是错误的,请将其正确答案书写在答题卡卷Ⅱ各小题规定的位置。
Most children likes watching TV very much. And they like watching  小题1:__________
cartoons every day. But watching TV too many is bad for them. Why do   小题2:__________
children likes watching TV? Because they think it is interested and小题3: __________
easy to watching TV. They can hear the voices and watch the moving 小题4:__________
pictures at a same time. They can see and learn a lot  小题5:__________
from their countries. They also learn newer and better ways of 小题6:__________
do something. They may find the world is smaller and smaller.  小题7:__________
Many children watch TV only on Saturday and Sunday evening.Because小题8:_________
they are busy with lessons on weekdays. And some children watch TV 小题9:__________
every night. So they go to bed too later. It’s bad for their health and eyes. 小题10:_________
题型:不详难度:| 查看答案
阅读短文,根据短文内容,从短文后的五个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有一项为多余选项。(共8分,每小题2分)
When he was 16, his father seriously said to him, "I"ll give you whatever you want before you are 18. 小题1: , and you should give me whatever I want." When his 18th birthday was coming, the young man began thinking about looking for a job. So he sent his resume(简历)to many companies on the internet. But most got no reply.
By chance, one of his friends was looking for someone, who could carry eggs in the supermarket, for one Yuan a box. Facing lots of difficulties in getting a job, he said, “小题2:. At least I can make some money for the cost of my car.” Then every day, he drove his car to work in the supermarket. He did that for three months.
Later, he heard that a newspaper was looking for a network technician.小题3:. But they were also worried about his school education. He practiced his skill right in front of the computer. 小题4: . He started to work the next day, and became the leader of network office in a year.
And now, the 23-year-old man is a boss. In January 2005, he started a magazine for children. And the only writer was his father.
题型:不详难度:| 查看答案
Hi, Jake,
How"s it going? Sorry I haven"t been in touch for a while, but I couldn"t use my computer for a few days. You"ll never guess what happened to me!
A couple of weeks ago, I decided to take up yoga. Yoga is  combination of physical and breathing exercises. 小题1: I"ve been feeling a bit stressed about my school work recently and I thought yoga might help.
My dad couldn"t give me a lift to the first lesson, so I decided to go to the gym by bike.  The lesson was great and I felt really relaxed afterwards. 小题2:The next day , I woke up with a bad cold. I couldn"t stop coughing and sneezing.  I couldn"t go to school because I also had a high temperature. We were having a maths test that day so it was great that I could stay at home. I didn"t really enjoy my day off though. I felt awful and stayed in bed. Mum brought me cups of hot tea for my sore throat(and you know how much I hate tea 小题3:    I have to keep taking these for a while so I can get stronger.
That afternoon Robbie came to visit me .He said he’d got something to cheer me up and pretended it was the math test that I missed."Mr Banks says do it at home instead ,”he said , but I knew he was joking. 小题4:   The next day, I was a bit pale and didn"t have much energy, but I was feeling better. The day after that, I was able to go back to school.
Can you believe my luck? 小题5:
Anyway, you"re OK. Write and let me know what you"ve been up to ! Bye for now !
Kate
题型:不详难度:| 查看答案
版权所有 CopyRight © 2012-2019 超级试练试题库 All Rights Reserved.