当前位置:初中试题 > 英语试题 > 日常生活类 > Hello, I’m Liu Xing. This is a photo of my family. The woman in the photo is my ...
题目
题型:不详难度:来源:
Hello, I’m Liu Xing. This is a photo of my family. The woman in the photo is my mother, Liu Mei. She is a nurse (护士) and she is very kind (善良). The man is my father, Xia Donghai. He is always happy. But he is also lazy (懒惰). He doesn’t do housework (家务事). I have a sister, Xia Xue. She is 17. She is a top student. The little boy next to me is my brother, Xia Yu. He is a primary student (小学生). He is 7. He is good at playing computer games. I have a happy family. I love them very much.
小题1:There are _______ people in the photo.
A.threeB.fourC.fiveD.six
小题2:Mr. Xia has _________.
A.two daughtersB.two sons and a daughter
C.two daughters and a sonD.a son and a daughter
小题3:Xia Xue is Liu Mei’s ________.
A.sonB.sisterC.motherD.daughter
小题4:Liu Xing and Xia Yu are _________.
A.sevenB.brother and sister
C.father and sonD.brothers
小题5:What’s the writer’s (作者) name?
A.Xia Donghai.B.Liu Mei.C.Liu Xing.D.Xia Xue.

答案

小题1:C
小题2:B
小题3:B
小题4:D
小题5:D
解析

试题解析:本文大意:你好,我是刘星,这是我家人的相片。相片上的女人是我妈妈,刘梅。她是护士为人善良。男人是我爸爸,夏东海。他总是高高兴兴的,但也懒,他不做家务。我有个姐姐,夏雪。她是个优秀的学生。我旁边的小男孩是我的弟弟,夏雨。他是个小学生,七岁了。他擅长电脑游戏。我有一个快乐的家庭,我非常爱他们。
小题1:推理判断题。根据The woman in the photo is my mother, 相片上的女人是我妈妈, The man is my father男人是我爸爸, I have a sister我有个姐姐, The little boy next to me is my brother,我旁边的小男孩是我弟弟,可知答案选C.
小题2:推理判断题。根据Hello, I’m Liu Xing你好,我是刘星,I have a sister我有个姐姐, The little boy next to me is my brother我旁边的小男孩是我弟弟,可知答案选B
小题3:推理判断题。根据The woman in the photo is my mother, Liu Mei.相片上的女人是我妈妈,刘梅,I have a sister, Xia Xue. 我有个姐姐,夏雪,可知答案选B.
小题4:推理判断题。根据The little boy next to me is my brother, Xia Yu. 我旁边的小男孩是我弟弟,夏雨,可知答案选D
小题5:细节理解题。根据Hello, I’m Liu Xing.你好,我是刘星,可知答案选D
核心考点
试题【Hello, I’m Liu Xing. This is a photo of my family. The woman in the photo is my 】;主要考察你对日常生活类等知识点的理解。[详细]
举一反三
The people of Chinatown want to invite you to celebrate Chinese New Year with us. We are a long way from our homes in China.San Francisco is our home now.We love our new city and we also love our country, we have made(使得) one small part of the city look like China.We think it is more famous(更出名) than Japan town or Korea town in San Francisco.
Please come to Chinatown to enjoy many different Chinese food . We have Beijing Duck, Nanjing Duck and Hong Kong Wonton soup. At New Year we will have dragon dancing and fireworks. 
So , we wish you a Happy New Year , and we hope the new year brings you luck and happiness !
小题1:Where is Chinatown?
A.In ChinaB.In the USAC.In EnglandD.In Japan
小题2:The people of Chinatown love ________.
A.San FranciscoB.ChinaC.A and BD.Japan town
小题3:Where do the people of Japan town come from?
A.ChinaB.JapanC.KoreaD.America
小题4:What can you enjoy eating in Chinatown?
A. Hong Kong Wonton soup               B. Beijing Duck
C. Nanjing Duck                        D. A、B and C
题型:不详难度:| 查看答案
Birds live in the trees. Squirrels(松鼠) live in the trees. But do you know that some frogs(蛙) live in the trees, too?
The tree frog is hard to find. It can change colors. On green leaves, it stays green. On a brown branch(树枝),it turns brown. Some tree frogs can change from green to gold(金黄色) or blue.
Tree frogs have legs and wide feet. They have sticky pads(黏性的肉趾) at the end of their toes. These sticky toe pads keep the tree frogs from falling off the trees. Tree frogs have different colors and markings(斑点) on their skins. Their eyes are different, too. Some have green eyes, and others have bright red ones.
The sounds they make are different, too. One frog makes a sound like a dog barking(狗吠).Another frog makes a loud noise like a snore(打鼾).There is even a frog that whistles(吹口哨)!
小题1: According to the passage, these frogs are hard to find because________.
A.they stay in treesB.they can change their colors
C.they have sticky padsD.they make surprising sounds
小题2: The color of tree frogs on green leaves is________.
A.goldB.brownC.greenD.blue
小题3:What sounds can the frogs make?
A.like a dog barkingB.like a snore
C.like a whistleD.A,B and C
小题4: Which of the following sentences is RIGHT?
A.The tree frogs have different colors and markings on their skins.
B.The tree frogs can’t make a loud noise like a snore.
C.We can easily tell tree leaves from tree frogs.
D.We still can’t find tree frogs if we hear a sound like a snore in the forest.
小题5: The passage is mainly about________.
A.the colors of a special frogB.the sounds of a special frog
C.the eyes of a special frogD.something about tree frogs

题型:不详难度:| 查看答案
I live in a small town near Xing’an in Guilin. You can’t see it on the map of China, because it is too small. The air here is fresh. There are not many tall buildings in our town. The best building is our school. There are four hundred students and twenty-five teachers in our school. In the front of the school, there is a playground. I often play basketball with my classmates on it. There is a little garden behind our school. And we can grow beautiful flowers and plant trees in the garden. Next to the garden, there is an orange orchard(果园). You can hear birds singing everywhere. There is a river not far from our school. In summer, we usually go swimming with our teachers in it. We study Chinese, English, math and other subjects at school. The teachers are very nice. We love our school.
小题1:The writer lives _______.
A.in a small townB.in the city of Guilin
C.in a villageD.in a tall building
小题2:There is_______ in the front of our school.
A.a riverB.a tall buildingC.a playgroundD.a garden
小题3:The students often _______ in summer.
A.play basketballB.plant trees
C.grow flowers D.go swimming
小题4: People can hear _______ singing here and there.
A.studentsB.birdsC.cowsD.teachers
小题5: What is the best title of the passage?
A.The gardenB.A Small Town
C.Our SchoolD.The Best Building

题型:不详难度:| 查看答案
If you want to live in Hawaii,you need to think about how to save money,because it is one of the most expensive states in the USA.
Hawaii buys most of its goods from other countries.This makes the prices very high.Eating out can be expensive.Breakfast is at$5 or$8 and lunch ia around$12,while dinner goes from $15 to$30.
What makes living in Hawaii more difficult is that there are few high-paying jobs. For example, it is harder to find engineering jobs than waitressing jobs.
Here is some advice on how to get around and enjoy living in Hawaii.
●Check out online travel websites, magazines and books for information about the islands, from their beaches to their restaurants.
●Find hotels by reading newspapers. You can also find someone to share your room to save money.
●Try to find a job. Craigslist is a good website to start your search. Also, check the newspapers.
●Buy your food and other things at cheap chain stores like Costco and Wal-Mart.
Hawaii is an expensive place to live, but there are ways to save your money if you shop properly.     
小题1:What’s the price of having breakfast in Hawaii?
A.$ 15.B.$ 12. C.$ 8.D.$ 30.
小题2:Craigslist is a website to find _________.
A.hotels to live inB.information about jobs
C.cheap foodD.places to travel
小题3:How many pieces of advice does the writer give on saving money in Hawaii?
A.Two. B.Three.C.Four.D.Five.
小题4:According to the passage, which of the following is NOT true?
A.Hawaii’s cost of living is higher than many other places in the US.
B.It is more difficult to find a job as a waitress than an engineer.
C.Most of goods in Hawaii are from other countries.
D.Things in Wal-Mart are cheaper.
小题5:The passage mainly talks about _____.
A.the high cost of living in Hawaii
B.the beautiful views of Hawaii
C.how to enjoy staying in Hawaii
D.how to find good jobs in Hawaii

题型:不详难度:| 查看答案
What will my life be like in ten years?
In ten years, I think I’ll be a     , because I like playing with children. I will      lots of interesting students, and I’ll also       able to make friends with other teachers. I think I’ll live     Beijing in ten years. As a Chinese, I hope I can       all over China. I’ll      a pet dog at home in ten years, because I don’t have free time now. And I’ll have many good      , because I’m very friendly.     I’ll learn judo(柔道), that is one of my dreams. Health is very important,       I’ll exercise more, and I’ll eat     food every day. I will work hard from now on!
小题1:A. doctor                     B. reporter                C. teacher  
小题2:A. ask                        B. meet                C. call
小题3:A. am                         B. is                  C. be
小题4:A. in                         B. on                  C. with
小题5:A. travel                     B. go                  C. take
小题6:A. grow                  B. buy                 C. keep
小题7:A. jobs                       B. friends            C. teachers
小题8:A. Badly                      B. Probably                C. Luckily
小题9:A. so                         B. because                C. if    
小题10:A. junk                      B. expensive           C. healthy
题型:不详难度:| 查看答案
版权所有 CopyRight © 2012-2019 超级试练试题库 All Rights Reserved.