当前位置:初中试题 > 英语试题 > 时文广告类 > Do you need useful and interesting books? Here we’ve got plenty for you.Successf...
题目
题型:不详难度:来源:
Do you need useful and interesting books? Here we’ve got plenty for you.
Successful Fishermen
Fishing is a healthy hobby. You can enjoy fresh air when you go fishing in the countryside. This book will teach you how to choose fishing places and how to make good fishing rods (竿) easily. Many kinds of fishing skills are shown in the book. Read it and you will become a more successful fisherman.
Best Learners
This book can give you the answers to the questions most often asked by parents,teachers and students themselves. Read this book and learn:
●What the three difficulties in study are and what to do with them.
●What to do if you are not interested in a subject you are studying.
●Twenty-six simple exercises to help you study easily and fast.
You will get more from this book. For younger students,you can buy Learn to Study for Beginners. It is easier to understand.
How to Keep Pets
A pet can be our best friend. Do you have pets in your house? Are they in good shape? This book not only offers you many colorful pictures of lovely pets,but also provides you with the knowledge about:
●How to choose right pets for yourself.
●How to build houses or nests (窝) for your pets.
●How to feed the pets and how to keep them clean.
Buy this book and you will learn more.
We have many other books on sale. For more information enter www.knowbetter.com ,If you buy two or more books at a time,you’ll get 10% off.
小题1:If you buy and read Successful Fishermen,you will ____________.
A.go to the countryside
B.know where to buy fishing rods
C.know how to cook fish
D.learn how to choose fishing places
小题2:There are many pictures in ____________ according to the passage.
A.Best LearnersB.Successful Fishermen
C.How to Keep PetsD.Learn to Study for Beginners
小题3:You can____________  for more information about other books according to the passage.
A.call the writerB.go to the shopC.search the InternetD.ask the clerk
小题4:The writer wrote this passage in order to____________ .
A.increase sales of the books
B.buy useful and interesting books
C.tell people how to keep pets
D.teach students to study easily and fast
小题5:You can most probably (可能) find this passage in a____________ .
A.storyB.reportC.dictionaryD.newspaper

答案

小题1:D
小题2:C
小题3:C
小题4:A
小题5:D
解析

试题分析:本文介绍四本书,让人们更好的了解这方面的内容,以便更好的购买还有不错的折扣。
小题1:D 细节理解题。根据第一篇广告中提到This book will teach you how to choose fishing places and how to make good fishing rods (竿) easily这本书会教会给如何选择钓鱼的地方,如何做鱼竿,故选D项。
小题2:C 细节理解题。根据第四本书提到This book not only offers you many colorful pictures of lovely pets,but also provides you with the knowledge about这本书不仅仅有许多可爱的宠物图片,还会提供这方面的知识,故选C项。
小题3:C 细节理解题。根据文章最后一段提到For more information enter www.knowbetter.com. 如果想要了解更多的信息,讲点击这个网址,故选C项。
小题4:A 细节推断题。作者写这篇文章的目的是让人们更多地了解有关这些书的一些内容,以便让人们去购买,故选A项。
小题5:D 推断题。本文是属于广告性质的文章,所以它多数会出现在报纸,杂志,海报等上面,故选D项。
核心考点
试题【Do you need useful and interesting books? Here we’ve got plenty for you.Successf】;主要考察你对时文广告类等知识点的理解。[详细]
举一反三

Sunny English Club        For students
16:00 – 18:00 Every Saturday   200 Yuan a month     9 Zhou Yu Street    Tel: 3785290
Foreign teachers, English songs and films and more!
Ocean Museum       9:00—17:00 From Thursday to Sunday     Ticket: 50 yuan
132 Xue Yuan Street    Tel: 5439871       Show you a full picture of sea lives!
Health Centre       9:00—17:30      16 Yong Le Street      Tel: 3801451
Free examinations for those over 70.     Give you good advice to keep healthy!
小题1:Sunny English Club is for _______.
A.nursesB.policemenC.businessmenD.students
小题2:You will pay ________ if you want to stay in the English club for half a year.
A.300 yuanB.600 yuanC.1200 yuanD.2400 yuan
小题3:You can visit Ocean Museum ________.
A.on SaturdayB.on WednesdayC.on MondayD.anytime
小题4:One can get free exams in Health Centre if he is ________.
A.9B.17C.67D.73
小题5:If you are interested in the life of fish, you should go to________.
A.Health CentreB.Ocean Museum
C.Sunny English ClubD.16 Yong Le Street

题型:不详难度:| 查看答案

Found
Is that your yellow pencil?
Please call Cindy at 567-847.
Found
A blue pencil sharpener.
Call Jenny at 387-946.
Lost
A red notebook.
Call Tony at 234-896.
Found
A set of keys.
Call Bob at 895-735.
Lost
My computer game.
My name’s David.
Please call 674-902.
Lost
My white backpack.
Call Tim at 783-124.
小题1: If (如果) you lose a pencil sharpener, please call __________.
A. 567-847. B, 234-896.    C. 387-946. D. 783-124.
小题2: If you lose a set of keys, please call __________.
A.BobB.DavidC.TimD.Jenny
小题3: ________ lost a notebook.
A.BobB.DavidC.TonyD.Tim
小题4: ________ lost a computer game.
A.TimB.DavidC.CindyD.Tony
小题5: Cindy _________.
A.lost a computer gameB.lost a white backpack
C.found a blue pencil sharpenerD.found a yellow pencil

题型:不详难度:| 查看答案
NEW YORK PLUMBING(管道)& HEATING
Since 1968
Plumbing and Heating Fixing
LARGE OR SMALL
24 Hours 7 Days Service
Tel: 56568833
268 Pine Street 5th Avenue
小题1:Which shows New York P & H (Plumber & Heating) has been in business for a long time?
A.“Since 1968”B.“24 Hours 7 Days Service
C.“56568822” D.268 Pine Street 5th Avenue
小题2:For which of the following problems would one call New York P & H?
A.Rainwater drops from the roof
B.A refrigerator stops working
C.The floor of the bathroom is covered with water.
D.There’s something wrong with the furniture
小题3:What will the person who needs help probably discuss with New York P & H? 
A.DutiesB.ToolsC.MealsD.Costs
小题4:If something is wrong with your heating, ____________.
A.you can ask them for help at once.
B.New York P & H has known it clearly
C.P & H will just help you by telephone
D.you can ask for free fixing in 24 hours.
小题5:Which of the following is NOT clear in the reading?   
A.Where P & H isB.How big P & H is
C.What P & H doesD.When P & H was set up

题型:不详难度:| 查看答案


English tutor wanted
Do you like kids? Are you outgoing? Do you have three years" experience(经验)as an English teacher? Do you have free time on Saturdays and Sundays? We need a woman teacher for our daughter. My daughter is twelve and she is not good at English.
For the job, you will:
Teach from 3:00 to 6:00 pm.
Play with our daughter.
Tell her stories in English.
You will work in our house. We live in Beihai Road, Garden District. The pay is $30 each hour.
If you want to know more information, please call Mrs. Yang at 82569876.
小题1: Mrs. Yang wants         for her daughter.
A.a dayB.a good graduate(毕业生)
C.an English tutor(家庭教师)D.a math tutor
小题2: If you are the tutor, you must teach the daughter for         on Saturdays.
A.a dayB.two hoursC.three hoursD.a whole afternoon
小题3: What is not a part of the job?
A.Cooking for the kids.B.Working in the kid"s house.
C.Being good with the kid.D.Telling English stories to the kid.
小题4: If you want to be the tutor, you DON"T need to
A.be beautifulB.have three years" teaching experience
C.have time on weekendsD.be a woman teacher
小题5:Which is NOT true?
A.The tutor must teach the kid on weekends.
B.The kid is not good at English.
C.The tutor can speak English.
D.The tutor can get $260, if she teaches the kid for two weekends.

题型:不详难度:| 查看答案
Happy Middle School is a bilingual (双语) school for children of 6-15. Now we want a cook, library assistant(助理), a PE teacher and a language(语言) teacher.
Job
Age
Language
Skill
Other terms (条件)
cook
25- 40
Chinese
can cook Chinese and Western(西方的) food
healthy
 
 
 
 
 
Library assistant
20 - 35
Chinese and  English
read different kinds of books
careful
PE teacher
20- 40
Chinese and English
major in(主修) PE
healthy and strong
language teacher
25-40
Chinese and English
major in English
healthy and kind
小题1:Which of the following can go to Happy Middle School?
A.A four-year-old child.B.A ten-year-old child.
C.A sixteen-year-old child.D.A five-year-old child.
小题2:Happy Middle School doesn"t want       .
A.a cookB.a nurseC.a library assistantD.a PE teacher
小题3:Which of the following may not speak English?
A.The cook.B.The library assistant.
C.The PE teacher.D.The language teacher.
小题4:The cook can cook        .
A.Chinese foodB.Western food
C.Chinese and Western foodD.everything
小题5:Which of the following doesn"t a PE teacher need?
A.He majors in PE.B.He must he healthy and strong.
C.It can speak Chinese and English.D.He can cook Western food.

题型:不详难度:| 查看答案
版权所有 CopyRight © 2012-2019 超级试练试题库 All Rights Reserved.