当前位置:初中试题 > 英语试题 > 科普环保类 > I  am a Middle School student.I am a girl. My name is Wang  Ling.Iam 12.I am in ...
题目
题型:不详难度:来源:
I  am a Middle School student.I am a girl. My name is Wang  Ling.Iam 12.I am in No.7 Middle School.  I am in Class2, Grade1.  There are 23 boys and 22 girls in my class.
Miss Cui is my English teacher. She is a good teacher. We all like her, and we all like English very much .Every morning I practice English with my classmates. I want to write something about Britney Spears on the blackboard.She is from America. She is 23 years old. She is my favourite singer.(歌唱家)
小题1:Is Wang Ling a Chinese girl? 
Yes , he is.     B.Yes , she is.  
C. No,he isn´t  D. N0,she isn´t.             
小题2:Wang Ling is__________years  old.        
A .11           B. 12         C.13            D.23               
小题3:There are_________students in the class.    
A.23B.22C.12D.45
小题4:Miss Cui is a __________ .    
teacher of Chinese  B.student  
C.teacher of England  D.teacher of English 
小题5:Which is right according to the passage?     
Briney likes MissCui very much.        B.Wang Ling likes Briney very much.
C.Briney is English.                           D. Briney is 24.  
答案

小题1:B
小题2:B
小题3:D
小题4:D
小题5:B
解析

试题分析:这篇短文主要介绍了关于我的故事。介绍了我的名字、年龄、班级,还介绍了我的老师及我喜欢的歌手。
小题1:细节理解题。根据文章介绍,知道她是一个中国女孩。可知选B。
小题2:细节理解题。根据Iam 12.我12岁。故选B。
小题3:细节理解题。根据There are 23 boys and 22 girls in my class.有23个男孩和22个女孩在我的班里。故选D。
小题4:细节理解题。根据MissCui is my English teacher.Miss Cui是我的英语老师。故选D。
小题5:细节理解题。根据She is my favourite singer.她是我最喜欢的歌唱家。故选B。
核心考点
试题【I  am a Middle School student.I am a girl. My name is Wang  Ling.Iam 12.I am in 】;主要考察你对科普环保类等知识点的理解。[详细]
举一反三
Millions years ago much of our earth was covered with blocks (块) of ice. These ice blocks were as tall as high buildings in modern cities. Most of the ice was in the northern (北方的)part of the world.
Then the ice blocks started to move south. Cold and rain came with the ice. Animals and people had to move.
At last, the ice began to melt (融化). After half a million years, most of it had melted. More than half of the earth became covered with water. The climate became much warmer. Things began to grow. The earth began to look the way it looks today.
小题1:Millions of years ago our earth was very _________________.
A.warmB.hotC.coolD.cold
小题2:What did animals and people try to do when the ice blocks moved south?
A.they tried to stop them moving.B.They tried to melt them.
C.They tried to stay ahead of them.D.They tried to move behind them.
小题3:The melting ice maybe helped to form _____________.
A.mountains and valleysB.the sun, the moon and the earth
C.cities and countriesD.seas, lakes and rivers
小题4: The underlined word “climate” means _______________.
A.the freezing iceB.the weather of the year
C.the moving of the ice blocksD.a plant or an animal
小题5: Which of these things maybe happened because the Ice Age ended?
a. Forests grew                     b. Food became harder to find
c. Fishing became easier              d. The temperature dropped.
A.a; bB.b; dC.c; dD.a; c

题型:不详难度:| 查看答案
Some students think it difficult to learn English well. That’s because they don’t find the right way. I think reading is very important for students. The more you read, the better you’ll understand.
Reading is helpful to listening, speaking and writing. If you often read English aloud, you’ll improve your listening. On the other hand, listening a lot can help you to read better. Reading English everywhere when you are free, if you wish. You can get a lot of knowledge when you read. Sometimes you need to express your ideas, you can either speak or write. That means you are using what you learned from reading. The same as Chinese, the more you read, the better you can write. If you want to remember something, you should read again and again.
So from now on, you’d better do more reading. It’s a good way to learn English well.
小题1: Some students think it difficult to learn English well because _________.
A.they don’t work hard B.they are afraid of English.
C.they don’t find the right way D.they aren’t clever
小题2: Reading is helpful to ________.
A. speaking            B. listening            C. writing           D. A. B & C
小题3:The writer thinks ________ is a good way to learn English well.
A.the better you write B.doing more reading
C.the more you remember D.the more you write
小题4: In Chinese studying, the more you read , _________.
A.the better you speak B.the better you write
C.the more you remember D.the more you write
小题5: The title of this passage may be _________.
A.English is important B.Reading is helpful
C.English is difficult D.Reading is important

题型:不详难度:| 查看答案
Many people go to school for education. School education is very important and useful ,but no one can learn everything from school. A teacher ,no matter how much he knows ,cannot teach his student everything .His work is to show his students how to learn .He teaches them how to read and how to think . So much more is to be learned outside school by students themselves.
It’s always more important to know how to learn by oneself than to learn some facts or formulas (公式)by heart. It’s quite easy to learn some facts in history or a formula in maths, but it’s very difficult to use them. Edison and Einstein didn’t get everything from school, but they were all successful. They invented so many things. The reason for their success is that they knew how to study .They read many books outside school .They worked hard all their lives, wasting not a single moment. The most important thing is that they know how to use their brains(大脑)。
小题1:__Students can’t learn everything in school because _____________.
A.the teacher doesn’t know much
B.the teacher can only teach them how to read and write
C.the teacher would not like to teach
D.there are still many things for the students to learn outside
小题2:__A teacher’s work is ________
A.to teach all subjects
B.to teach everything
C.to teach the students how to read and think
D.to work hard
小题3:__To know how to _____is much more important than facts or formulas by heart.
A.work out math problemsB.remember all the facts
C.study scienceD.study
小题4:__Why did the famous scientists become successful ? Because______
A.they know how to study
B.they remembered all the formulas
C.they didn’t get everything from school
D.they didn’t know how to use their brains
小题5:__Which is WRONG according  to the passage?
A.Outside school study is as important as school study
B.It’s more important to know how to learn than only remember some facts and formulas.
C.It’s very easy to use a formula in working out a math problem.
D.It’s helpful to read more books outside school.

题型:不详难度:| 查看答案

A SCHOOL REPORT
Name:  Edward      School:  Kelvin Grove High School
Grade:   7         Term ending:  May 6th 
Subjects:
Math: He is a little weak in this but he has tried his best to catch up with others.
English: He is the best in the class. Keep it up.
French: His reading is very good, and he can remember many words.
History: He is familiar(熟悉) with the names of many places in the world.
Music: He doesn’t like pop music, though he sings very well.
Conduct: Fair    No. in class: 9    Absence(缺课): 8
Remarks: Edward can do a lot better. More work is needed next term.
Class teacher: Ivy
Principal: M. L. Martin
School reopens: September 11
小题1:__ After reading this, we know this is     .
A.a studying plan of Edward Scott
B.A teaching plan of Ivy
C.a school report of Edward Scott
D.a working plan of M. L. Martin
小题2:__ Which of the following is Not mentioned(提到) in the form?
A.PE.B.Music.C.MathD.History.
小题3:__Edward’s best subject is       .
A.ScienceB.EnglishC.geographyD.History
小题4:__Edward is not good at       .
A.Science and geographyB.Math and history
C.French and historyD.music and English
小题5:__According to the form, which of the following sentences is true?
A.Edward can’t sing songs very well.
B.Edward doesn’t do well in science.
C.Edward can do better if he works harder next.
D.Edward learns two foreign languages in school.

题型:不详难度:| 查看答案
Can plants eat people? Probably not, but there are many plants that eat meat. Some of them are big, and they can eat small animals. One famous meat-eating plant is the Venus flytrap.
The Venus flytrap is a very strange plant. It grows in dry parts of the United States. Its leaves are like the pages of a book. (A) They can open and close very quickly. Inside the leaves, there are three small hairs. If an insect touches one of the hairs, the leaf closes quickly. The insect cannot get out. In about half an hour, the leaf presses the insect until it is dead. Then, the plant covers the insect with a special liquid (液体). Slowly, the plant eats the insect.
(B) Plants are living things that have leaves and roots and grow in earth. Most of them get energy from the sun, the air, and the ground. In some places, the ground is very poor. It doesn’t have all the important things that plants need, especially nitrogen (氮). Animal meat has a lot of nitrogen, so some plants eat meat to get what they need. Let’s hope that some of the bigger plants don’t get the same idea!
小题1:__ Can plants get energy from the air?
小题2:__Why is Venus flytrap a famous plant?
小题3:__In some places, why do some plants get energy from animal meat?
小题4:__写出(A)处划线单词they所指代的名词。
小题5:__将(B)处划线句子改为两个简单句。
Plants are living things.   ______________________________
题型:不详难度:| 查看答案
版权所有 CopyRight © 2012-2019 超级试练试题库 All Rights Reserved.